1
Edit Content

Connect With Us

Kies gezondere keuzes bij coffeeshops

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

 

De meeste mensen tellen niet de hoeveelheid vet en calorieën die worden gevonden in de vele drankjes die in coffeeshops worden geserveerd. Ze komen misschien aan zonder te beseffen dat hun dubbele latte in de ochtend grotendeels de schuld is. Ze letten misschien op wat ze eten, maar veel van de drankjes die in coffeeshops verkrijgbaar zijn, bevatten veel calorieën.

Maar je kunt het beste van twee werelden hebben. De meeste coffeeshop in de buurt hebben een brede selectie, zodat je niet al te veel moeite hoeft te doen om iets te vinden dat bij je past. Wat zou je als bediende achter de balie aanraden als je er zelf niet uitkomt?

In de meeste gevallen zult u merken dat een simpele kop koffie echt helpt om calorieën te verminderen. Teruggaan naar de basis betekent niet dat je moet inleveren op smaak of kwaliteit. U kunt er zeker van zijn dat uw coffeeshop zowel premium koffieselecties als premium melanges biedt. Toch moet u voorkomen dat u veel extra’s plaatst.

Je zult merken dat er veel coffeeshops zijn die heerlijke premium koffie serveren. Het zal veel beter zijn dan alles wat je thuis kunt maken. Ze hebben misschien zelfs een paar speciale melanges die ze aanbieden, zodat je wat afwisseling kunt krijgen. Vraag naar vetarme creamers en suikervervangers zodat je toch heerlijk kunt drinken. Weinig mensen genieten nonchalant van koffie.

Een van de gemakkelijkste manieren om calorieën te verminderen bij het bestellen bij een coffeeshop, is door niet om extra siroop naar smaak te vragen. Ze kunnen zelfs een paar cijfers toevoegen aan de totale inname die u krijgt. Natuurlijk, ze laten je drankjes heerlijk smaken, maar na een tijdje zul je ze niet meer missen. Het is alleen even wennen aan de smaak van de basics. Sommige plaatsen bieden suikervrije siropen aan, maar wees voorzichtig, want ze bevatten vaak veel koolhydraten.

Hoe vaak ga je naar de coffeeshop? Er is een verschil tussen een paar keer per week een kopje drinken en elke dag drinken. Er is ook een verschil tussen één keer per dag naar binnen gaan en meerdere keren per dag naar binnen gaan. De hoeveelheid calorieën die we uit dranken halen, kan ongelooflijk hoog zijn, dus houd het in de gaten.

Als je denkt dat het onpraktisch is om het aantal koppen koffie dat je per dag drinkt te verminderen, probeer dan een andere aanpak. Koop elke keer een cup een maat kleiner dan normaal. Aan het eind van de dag kun je optellen tot minder volle kopjes. Sommige mensen denken dat je op deze manier niet waar voor je geld krijgt, maar je zult voorbij die mentaliteit moeten komen.

You May Missed

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending Articles